Ansökan

Bli medlem

Är du intresserad av teknik och vill veta hur olika saker tillverkas eller hur det ser ut på olika industrier eller företag? Då bör du bli medlem i Lidköpings Tekniska Förening!

Vi gör årligen cirka fem besök på olika företag eller tekniskt intressanta platser. Besöken brukar ske kvällstid på vardagar. Det innebär att de flesta besöken sker i Lidköpingsområdet eller i närliggande kommuner.

På våren brukar vi göra en längre resa till någon intressant plats. Då hyr vi en buss och blir borta hela dagen. Den resan brukar vara på en helg, men i några fall är det bara möjligt att besöka ett företag på en vardag.

På våra årsmöten brukar vi antingen ha någon föredragshållare eller visa några filmer av intresse.

Vi avslutar verksamhetsåret med en sedvanlig julfest då vi äter en god middag och umgås. Oftast har vi då träffats i SSWs klubblokal, men vi har även varit i Sparbanken Lidköpings Arena. Där har vi först njutit av julbordet och sedan sett Villa spela.

Årsavgiften för 2019 är endast 125kr. För att bli medlem fyller du i nedanstående blankett. Klicka på bilden så laddas filen ner. Öppna den nerladdade filen och fyll i de olika fälten. Skriv sedan ut den och skriv din signatur. Sedan lämnar du den till styrelsen eller skickar in till

Lidköpings Tekniska Förening
c/o Stewe Svensson
Ullersund Torsängen 8
531 99 Lidköping

Du som är 25 år eller yngre slipper årsavgiften för det första året!

Comments are closed.